Ouders, pas op voor loverboys!

HUMAN

LOVERBOYS VOOR DE JIHAD

Ouders, pas op voor loverboys, zeker als het soldaten zijn voor de Jihad!

In het zuiden van India – dus waarom ook niet in Nederland? –  vindt namelijk een wel heel bijzondere jihad plaats. Een liefdes-jihad. Knappe, islamitische jongens verleiden meisjes van andere religies om hen zo te bekeren. Verschillende instanties hebben inmiddels aan de noodbel getrokken. Dat, althans zegt een IKON-bericht.

Het hoge gerechtshof van de deelstaat Kerala heeft bij het ministerie van binnenlandse zaken een verzoek ingediend om het fenomeen te onderzoeken. Christelijke kerken zijn een campagne begonnen om de jeugd en hun ouders toe te rusten en Hindoes hebben een speciale hulptelefoonlijn opgericht. Ouders die bang zijn dat hun dochters worden verleid, kunnen hier naar toe bellen. De noodlijn ontving al meer dan 1500 oproepen.

De verantwoordelijke groep draagt de naam ‘Love Jihad’ en beweert met deze methode al meer dan 4000 meisjes en jonge vrouwen te hebben bekeerd.

Het zijn wel slimme gasten, die islamitische jongens. En nog zo knap ook! Allemaal Arie Boomsma’s, maar dan op z’n islamitisch.

Love Jihad

De site Nieuw Religieus Peil geeft ons nog de volgende informatie:

India, oktober 2009

Het Hooggerechtshof van Kerala heeft de staatspolitie en de minister van binnenlandse zaken in New Delhi verzocht om een onderzoek in te stellen naar de zogenaamde ‘Love Jihad’ of ‘Romeo Jihad’ van islamitische organisaties. Onder het voorwendsel dat ze hun levenspartner zullen vinden worden jonge meisjes aangelokt en dan gedwongen zich te bekeren tot de islam.

Het verzoek van het hof valt samen met de afwijzing van vrijlating op borgtocht van twee islamitische jongemannen die ervan beschuldigd worden twee studentes bedrogen te hebben. De mannen zijn lid van het Camout Front, een islamitische studentengroep die gelieerd is aan het Popular Front of India (PFI), een confederatie van organisaties op islamitische grondslag. De studentes getuigden tijdens de zitting dat ze gelokt waren met huwelijksbeloften en toen gegijzeld werden. Ze moesten naar video’s kijken en boeken lezen waarin religieus extremisme opgehemeld werd.

De politie van Kerala vermoedt dat het verschijnsel wijd verbreid is, omdat in een half jaar tijd bijna 4000 bekeringen tot de islam plaatsvonden van meisjes die contacten hadden met het netwerk van Romeo Jihad.
Het belangrijkste lokmiddel is het internet. Gemikt wordt op hindoeïstische en christelijke meisjes, afkomstig uit gegoede kringen. De mannen krijgen mobiele telefoons, fietsen en kleding om daarmee de meisjes te lokken. Als de bekering lukt krijgen ze 100.000 roepies (ca. 1400 Euro).

Het geld komt uit het buitenland, waarschijnlijk uit het Midden-Oosten of Saoedie-Arabië.

Pas dus op voor islamtische mannen met een mobiele telefoon, een fiets en een paar nike’s.


GOD STRAFT ONMIDDELLIJK

Kent u die uitdrukking, om met mijn geliefde dominee Gremdaat te spreken?

Zonder religieuze lading heet het: boontje komt om zijn loontje. Maar in dit geval bespeuren wij toch de hand van God. Wat is er aan de hand?

Het begon met het bericht dat een zeldzame Statenbijbel uit de kerk van Didam was gestolen. Gelukkig werd de Bijbel een paar maanden geleden teruggevonden, zij het met de nodige betreurenswaardige beschadigingen. Er was in gekrast en er waren een paar pagina’s uitgescheurd. Alleen een cultuurbarbaar doet dat.

Statenbijbel

De teruggevonden Bijbel leidde ook naar de dief, volgens de eerste berichten “een enigszins verwarde man”. Hoe verward de man ook mocht wezen, hij moest wel voorkomen om van de rechter zijn straf te horen. Maar de Grote Rechter was hem voor, aldus het volgende bericht van Omroep Gelderland:

Dief Statenbijbel valt in ravijn.

De diefstal van de Statenbijbel van de Protestantse Kerk Didam komt niet voor de rechter. De verdachte is in juni overleden. Dat heeft het Openbaar Ministerie bevestigd. De 31-jarige man is samen met zijn vriendin verongelukt bij het beklimmen van de Mont Salève, in de Franse Alpen.

De Statenbijbel werd november vorig jaar gestolen en is in mei ernstig beschadigd teruggevonden. De man zou allerlei tekeningen hebben gemaakt in de eeuwenoude bijbel, die 15.000 euro waard is. Of de kerk nu zelf moet opdraaien voor de schade, is nog niet bekend.

Hoog in de Alpen heeft hij naar het Allerhoogste willen grijpen. Toch zielig voor zijn vriendin.

RACISME IN HET PARADIJS

Kent u hem nog?

Muhammed al-Munajid.

Eerder kwam de sjeik en iman in het nieuws met zijn fatwa tegen Mickey Mouse. Immers, muizen zijn net als honden volgens de Koran onreine dieren.

Muhammad+Mickey 2

Dat is jammer voor Mickey Mouse, maar het vrolijke nieuws is dat Muhammed al-Munajid weer van zich heeft laten horen. Hij heeft nu ontdekt dat er in het paradijs, ter ere van ons geluk, duchtig op los wordt gediscrimineerd. Allah blijkt een  behoorlijke racist te zijn, aldus het volgende bericht:

Saoedi-Arabië, oktober 2009

De Saoedische geestelijke Muhammad al-Munajid heeft afgelopen juli op TV beloofd dat de 72 maagden die een jihadstrijder in het paradijs krijgt, blank zijn. Uitdrukkelijk zei hij dat ze niet zwart, Indiaans, Arabisch of Iraans zijn.

Munjadi zei dat deze maagden niet menstrueren, niet plassen of poepen en geen kinderen baren. Ook zijn de paradijselijke maagden niet jaloers, wraakzuchtig, boos of gulzig. Ze wachten de hele dag in hun tent tot hun man thuiskomt. Ze slaan hun ogen neer en kijken alleen hun echtgenoot aan.

Eerder maakte al-Munajid naam door een fatwa tegen Micky Mouse.

Grappig niet? Dat een Arabier denkt dat die 72 maagden roomblank  zijn en geen Arabische vrouwen. Zou hij ooit stiekem naar een film van Anita Ekberg hebben gekeken?

Voor meer informatie over het paradijs van Muhammad al-Munajid verwijs ik naar en bericht in de National Post.

Heerlijk, trouwens die vrouwen die hun ogen neerslaan en alleen naar hun kijken! Daar heb ik altijd naar verlangd.

Humanistische Omroep, 16 oktober z009