Ketter & Geest

HUMAN

Berichten die voor goddelozen van belang zijn. Eén voor elke werkdag

TOON MIJ UW BILLEN EN IK VERTEL U WIE GIJ ZIJT

Wij hebben de paardenfluisteraar gehad, de babyfluisteraar en de hondenfluisteraar, allemaal bezigheden die al in de verre oudheid werden beoefend, aldus de magiërs van deze tijd. Maar niet getreurd: een nieuwe fluisteraar is opgestaan! Het is de edele kunst van de ‘rumpology of bottom reading‘, aldus dit bericht:

‘Toekomst voorspellen hoeft niet langer meer met tarotkaarten, we moeten onze billen eens onder de loep nemen. Jackie Stallone, Amerikaans astroloog en moeder van Sylvester (zie foto).

alt


Stallone beweert dat oude Indiërs en Babyloniërs de gave bezaten om billen te lezen. Het heet: Rumpology of bottom reading. Het werkt hetzelfde als met handlezen, alleen wordt er hier gekeken naar putjes, pukkels en moedervlekken op je achterwerk. De linkerbil vertegenwoordigd je verleden, de rechterbil de toekomst. Heb je een appelvormig, gespierd achterwerk? Dan heb je veel charisma, zelfvertrouwen en ben je creatief. Neigen je billen naar een peervorm? Dan ben je erg rustig en nuchter.’

Wat hierna? De borstenfluisteraar en de scrotumfluisteraar. De rest laat ik aan uw fantasie over.