Ketter & Geest

HUMAN

Elke werkdag een bericht, dat voor goddelozen van belang is.

Gisteren waren het moslims die moorden pleegden uit religieuze motieven. Vandaag gaat het om een christen, die de Bijbel wel erg serieus nam. Hoe gaat zoiets? Je leest in de Bijbel over stenigen. Je denkt: verdomd, zo moet het! Eureka! Je gaat stenen zoeken en die doe je in een ouwe sok. Dan loop je naar je homoseksuele buurman en slaat hem op het hoofd tot hij dood is. Je hebt dan je heilige plicht gedaan.

Lees dit bericht op NBC Philadelphia en huiver:

Man, 70, Stoned to Death for Being Gay
-Deanna Durante

A 28-year-old Upper Darby man has been charged with murder after telling police that he stoned a 70-year-old man to death when the man made sexual advances toward him, authorities say.

alt

John Joe Thomas, 28, (zie foto) of Sunshine Road in Upper Darby, spent almost every day with 70-year-old Murray Seidman at Seidman’s Lansdowne home, police say. Days before Seidman’s body was found on Jan. 12, Thomas allegedly beat Seidman to death with a sock full of rocks.Thomas told authorities that he read in the Old Testament that gays should be stoned to death.

John Joe Thomas, 28, of Sunshine Road in Upper Darby, spent almost every day with 70-year-old Murray Seidman at Seidman’s Lansdowne home, police say. Days before Seidman’s body was found on Jan. 12, Thomas allegedly beat Seidman to death with a sock full of rocks. Thomas told authorities that he read in the Old Testament that gays should be stoned to death. When Seidman allegedly made sexual advances toward him over a period of time, Thomas said he received a message in his prayers that he must end Seidman’s life, according to court documents.

Police say that Thomas struck Seidman in the head about 10 times with the sock of rocks. Thomas left Seidman dead in his apartment, and then threw his bloody clothing and the bloody sock in a dumpster, according to authorities.

Lees verder

Je kunt zo iemand moeilijk een ongelovige Thomas noemen. Zou in de Bijbel ook staan dat je een homo ongeveer tien maal op zijn hoofd moet raken?