Ketter & Geest

HUMAN

Elke dag een nieuw bericht dat voor goddelozen van belang is.

Online biechten

Luisteraar Ralph Aarnout maakte mij attent op de Belgische site: Biechten.be. Je kunt daar een zonde en zelfs een doodzonde opgeven en dan krijg je meteen antwoord wat je moet doen om die zonde schoon te wassen. Uiteraard ging ik er onmiddellijk heen.Ik legde de site drie van mijn zonden voor.

1. Vreemd gegaan.

Antwoord: 34 Wees gegroetjes en 13 Onze Vaders bidden.

2. Twin Towers opgeblazen.

Antwoord: 24 Wees gegroetjes en 9 Onze Vaders bidden.

3. Theodor Holman in kruis geschopt.

Antwoord: 43 Wees gegroetjes en 16 Onze Vaders bidden.

Opmerkelijk dat Theodor Holman in zijn kruis schoppen een grotere zonde is dan de Twin Towers opblazen, terwijl je zou denken dat ze bij Biechten wel enige ervaring hebben. Volgens de homepage vergeeft de site 4.285.199.778 verschillende zonden. Ik wist niet eens dat er op de aarde meer zonden zijn dan mensen.