Ketter & Geest

HUMAN

Elke werkdag een bericht dat voor goddelozen van belang is.

Iraanse voetballers mogelijk gegeseld voor zitten aan billen

Persepolis, wat letterlijk betekent de stad der Perzen, is een roemruchte naam in de wereldgeschiedenis. Koning Darius hield er audiëntie in een van zijn paleizen. Daar brachten zijn onderdanen hem geschenken.

Tegenwoordig maakt Persepolis vooral naam door de plaatselijke voetbalclub, waar het niet zo goed mee gaat. Het scoren blijft moeilijk door het ontbreken van een echte spits. Maar onlangs kwam er een einde aan de malaise en won Persepolis met 3-2. Na de treffer die later de winnende bleek, ontketende zich de bekende knuffeltaferelen.
Helaas gingen de spelers Mohammed Nosrafi en Sheys Rezaei daarbij te ver. Volgens de aanwezig moraalpolitie zaten zij daarbij aan elkaars billen en wacht hen nu mogelijk een zware straf: geseling.
Lees hierover in Welingelichte kringen en in The Washington Post.
Iraanse voetballers mogelijk gegeseld omdat zij aan elkaar billen zaten.
De geseling wordt misschien wel uitgevoerd op de middenstip. Dat is nog eens wat anders dan Johan Cruijff in je bestuur!
Hier is ook de video te zien van de bewuste vreugde van FC Persepolis.Persepolis, wat letterlijk betekent de stad der Perzen, is een roemruchte naam in de wereldgeschiedenis. Koning Darius hield er audiëntie in een van zijn paleizen. Daar brachten zijn onderdanen hem geschenken.

Tegenwoordig maakt Persepolis vooral naam door de plaatselijke voetbalclub, waar het niet zo goed mee gaat. Het scoren blijft moeilijk door het ontbreken van een echte spits. Maar onlangs kwam er een einde aan de malaise en won Persepolis met 3-2. Na de treffer die later de winnende bleek, ontketende zich de bekende knuffeltaferelen.

Helaas gingen de spelers Mohammed Nosrafi en Sheys Rezaei daarbij te ver. Volgens de aanwezig moraalpolitie zaten zij daarbij aan elkaars billen en wacht hen nu mogelijk een zware straf: geseling.

Lees hierover in The Washington Post.

De geseling wordt misschien wel uitgevoerd op de middenstip. Dat is nog eens wat anders dan Johan Cruijff in je bestuur!

Hier is ook de video te zien van de bewuste vreugde van FC Persepolis:

Persepolis-voetbal 3