De TV Shows van Theo van Gogh

Boeken / Cd's / Video's / Media activiteiten

Ook zojuist verschenen!
TV Shows van Theo van Gogh – deel 2.

Met beeldend kunstenaar Jeroen Henneman maakte ik verschillende televisieseries, met Theo van Gogh als regisseur. In dit deel 2 zijn opgenomen: De Bovenwereld en een speciale aflevering van De Woestijn Leeft over Het museumplein.

De Bovenwereld is in 2001 uitgezonden door de Humanistische Omroep, maar kreeg destijds weinig aandacht omdat de aanslag op de Twin Towers plaats vond, juist toen de serie begon. In De Bovenwereld worden op een satirische wijze allerlei paranormale verschijnselen behandeld. Tot De Bovenwereld behoren een paar van de grappigste programma’s die ik heb gemaakt. Zoiets was nooit eerder ontgezonden en het is jammer dat dergelijke programma’s niet meer worden gemaakt.

Woestijn leeft.jpg

De Woestijn Leeft is een satirisch architectuurprogramma, dat door AT5 en RTL5 is uitgezonden. De aflevering over het Amsterdamse Museumplein is legendarisch.

Producent: Column Producties
Prijs: € 14,98
Binnenkort te bestellen op: http://www.columnfilm.com/shop

Bovenwereld.jpg