Ketter & Geest

HUMAN

ELKE WERKDAG EEN BERICHT DAT VOOR GODDELOZEN VAN BELANG IS

Het zou kunnen, maar het kan ook gewoon niet waar zijn: Osama bin Laden is in handen gevallen dankzij een tip van een arts, die in het dorp kwam vaccineren. Daarom zijn vaccinatieprogramma’s nu verdachte spionagemethodes. Militante groepen in Pakistan hebben daarom het volgende geëist: zo lang de Amerikanen hun onbemande vliegtuigjes – drones – blijven inzetten, zo lang zullen zij de vaccinatieprogramma saboteren.

Militants ban polio vaccination in NWA

MIRANSHAH: A militant group threatened action on Saturday against anyone conducting polio vaccinations in the region where it is based, saying the healthcare drive was a cover for U.S. spies. The group, based in North Waziristan and led by Hafiz Gul Bahadur, said it had banned vaccinations for as long as U.S. drone aircraft continued to make missile strikes in Pakistan.

Lees hier verder.

De arts die Osama zou hebben aangegeven, heet dr. Shakil Afridi. Heeft hij de miljoenen gekregen, die de VS op het hoofd van Osama hebben gezet? Nee, want hij is in Pakistan veroordeeld tot 33 jaar. Hier een video over dr. Shakil Afridi.

Shakil Afridi