Ketter & Geest

HUMAN

Elk werkdag een bericht dat voor goddelozen van belang is.

In Denemarken heeft Geert Wilders ooit eens voorgesteld om grote groepen moslims te deporteren. Misschien zeg ik het iets te gechargeerd, maar dat is toch blijven hangen. Het voorstel kon op weinig steun rekenen, en terecht natuurlijk, want met massa-emigratie de andere kant op kom je zo in aanraking met allerlei mensenrechten.

Maar lees nu eens wat de grootmoefti van Saoedi-Arabië heeft gezegd toen hem werd gevraagd wat hij ervan vond dat het parlement van Koeweit alle niet-moslim kerken wil verbieden.

Mind you, hebben de Amerikanen niet ooit eens Koeweit ‘bevrijd’ van Saddams juk? Ook namens ons, westerlingen. Kan zijn, maar de vrijheid van godsdienst is daar toen niet geland. De grootmoefti Abdul Aziz bin Abdullah gaf, volgens de Volkskrant, het volgende antwoord:

Grootmoefti Saoedi-Arabië: vernietig alle kerken in de regio

De grootmoefti van Saoedi-Arabie heeft vorige week gezegd dat er geen christelijke kerken op het Arabische Schiereiland zouden mogen zijn. “Het is noodzakelijk om alle kerken in de regio te vernietigen”, zei hij tegen een delegatie uit Koeweit. Deze wilde een fatwa over het voornemen van het parlement van Koeweit om de bouw van kerken in het emiraat te verbieden.

Lees hier verder.

Ik vermoed dat Geert Wilders graag met de grootmoefti zou willen oversteken. Nemen jullie onze moslims. Dan halen wij daar onze christenen weg.

De grootmoefti beantwoordt op de televisie trouwens allerlei vragen. Bent geïnteresseerd, stem dan af op dit programma (YouTube):

grootmoefti