Ketter & Geest

HUMAN

Elke werkdag een bericht dat voor goddelozen van belang is.

ONTHOOFDT IEDEREEN DIE DE PROFEET BELEDIGT

Terugkijkend op de rellen naar aanleiding van de film The Innocence of Muslims hier een paar uitingen die mij het meeste opvielen. Op te beginnen het bericht dat Pakistan vorige week vrijdag tot De dag van de liefde heeft uitgeroepen. Het was de bedoeling dat er vreedzaam zou worden gedemonstreerd tegen de film, maar dat is niet gelukt. Pakistan veranderde even in groot Haren (Groningen). Overal in Pakistan was er geweld, een bioscoop werd in brand gestoken en er vielen zeker drie doden.

Fijne dag van de liefde.

De toespraak oproep van Obama en Hillary op de Pakistaanse televisie, waarin werd geprobeerd uit te leggen dat Amerika niets met de film te maken heeft, haalde dus niets uit.

Hier het bericht over ‘De dag van Liefde’.

Dat de liefde van de profeet ook leeft in het kinderhart blijkt wel uit de foto, die overal rondzwerft op internet, onder meer op Facebook.

Onthooft 2

De opwekkende tekst van het jongetje luidt: “Behead all those who insult the prophet” – onthoofdt een ieder die de profeet beledigt. Het gebeurde in Australië. Later werd de (Jordaanse) vrouw gearresteerd. Zij zou verklaren dat zij niet wist was ‘behead’ betekent!

Nadere informatie hier in een bericht op een Australische site. En hier wat Trouw erover heeft geschreven.

Maar er is meer nieuws over de zonen van Allah en hun liefde voor de profeet. In Egypte en Jemen zijn jihadisten begonnen met het kruisigen van tegenstanders, vrijwel zeker christenen. Te Arabische televisiezender heeft foto’s en beelden van de kruisingen.

Het bericht stond op Spero News:

kruisiging 4

Crucifixions of dissidents in Egypt and Yemen worry Christians

Shocking evidence has emerged from the Mideast about an escalation in the persecution of Christians in Muslim countries. According to a report in Lebanon Today, at least one man was crucified and two others were otherwise executed by the jihadist group Ansar al-Shariah that had taken control of a region in Yemen and imposed Islamic religious law, known as shariah. The jihadists accused the trio of being agents or spies for the United States and killed them several months ago during a period when the Yemeni government was challenged by riots and rebellion. The MEMRI website has photographs of the jihadists’ victims .

Lees hier het hele bericht.

Human, 25 september 2012