Joden eten baby’s, maar zijn ook gewone mensen

HUMAN

AMERIKAANSE KLAS IN SHOCK NA ZIEN FITNA

Een schokkend bericht uit De Telegraaf :

Amerikaanse ouders zijn woedend op een leraar van een middelbare school, nadat hij Fitna in de klas had vertoond. Eén leerlinge had volgens haar vader psychische bijstand nodig na het zien van de film van Geert Wilders.

County High School in Pulaski

Een leraar van de County High School in Pulaski (Kentucky – zie boven) had de film van Geert Wilders op 11 september afgedraaid in de klas. Leerlingen kwamen na het zien van de zestien minuten durende film zo ontdaan thuis dat diverse ouders excuses eisen van de leraar en de schoolleiding.

“Deze film had nooit in de klas van mijn dochter afgedraaid mogen worden”, aldus Bill Curey, een van de vaders. “Er zitten zoveel gewelddadige scènes in Fitna. Sinds mijn dochter de film heeft gezien, is ze niet meer dezelfde. Ze gaat niet meer naar school en inmiddels heeft ze professionele hulp”.

Polaski High School 1


Hier
is een video te zien, waarop een boze ouder zich beklaagt.
Het is natuurlijk wel te hopen dat het inmiddels beter gaat met de kinderen. Als je bedenkt wat het moderne kind tegenwoordig allemaal over zich heen krijgt aan pornografie en geweld, dan begrijp je gewoon niet dat de wereld het met zo weinig psychiaters kunnen doen.

OPRAH GELOOFT DAT JOODSE BABY’S WORDEN GEOFFERD

Het is een oud geloof, dat al ouder is dan de Middeleeuwen en zelfs al circuleerde in de tijd voor Christus dat Joden hun kinderen offeren. Het is een mythe die nog steeds rond gaat in de moslimwereld en niet alleen daar. Misschien herinnert u zich een kwestie aan de Utrechtse universiteit, toen de hoogleraar Van der Horst een afscheidscollege wilde geven over deze mythe, en daarvan door het bestuur werd weerhouden, omdat hij anders moslims voor het hoofd zou stoten. Oprah Winfrey gelooft de mythe blijkbaar nog steeds. Misschien is zij tegenwoordig wat voorzichtiger, maar in haar jeugd was het nog allemaal anders.

Via Welingelichte Kringen kwam ik bij dit bericht.

Gerard Driehuis schrijft: “Gawker, een New Yorkse mediasite, wijst op een YouTube-video uit Oprahs begintijd. Schokkend, eigenlijk toch wel. Oprah laat een vrouw aan het woord die beschrijjft hoe ze door haar Joodse ouders werd gedwongen baby’s te offeren. Er worden door Joden in heel Amerika baby’s geofferd, weet de vrouw. “For Power,”, doen ze dat. “Nu weet heel Amerika ervan,” zegt Oprah. En Oprah praat begripvol mee, zoals ze, sinds ze beroemd is, begrijpend meepraat met Nelson Mandela, Barack Obama of andere wijze mensen. Maar kennelijk begon het ooit met enge dingen”.

Via Gawker kun je naar You Tube en dan zie je dit:

Joodse baby's

Oprah kijkt inderdaad nogal sip, logisch natuurlijk als je net te horen krijgt dat het offeren van Joodse baby’s in hele Amerika plaats vindt.

BREAKING NEWS! JODEN ZIJN NORMALE MENSEN!

En nog een bericht via Welingelichte Kringen, wat vrolijker dan het vorige, maar als je ze zo achter elkaar zet, krijg je wel een aardig beeld van de vooroordelen in de wereld:

Voor het eerst is op de Arabische televisie een drama-productie te zien, nog wel ten tijde van Ramadan, waarin het leven van joden in Egypte wordt getoond in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. En het gekke is: het zijn hele normale mensen, net als Egyptische moslims en christenen.

Volgens de Asia Times handelt het verhaal over de Egyptische diva Layla Murad (foto), een joodse zangeres en actrice die destijds veel furore maakte.

Layla Murad


De serie Ana Albi Dalili (Ik laat mij leiden door mijn hart) wordt op 14 verschillende Arabische kanalen vertoond en wordt bijzonder goed bekeken. Het verhaal is een lofzang op tolerantie en prijst het broederlijk naast elkaar leven van arabieren en joden.

Layla Murad was een van de grote Arabische sterren van de 20ste eeuw. Geboren uit een Marokkaans-joodse vader en een Pools-joodse moeder, maakte ze een geweldige carrière voor de Tweede Wereldoorlog.
Toen de joodse staat in 1948 werd gesticht, kwam er een dipje in haar loopbaan en werd er veel gerefereerd aan haar joodse komaf. Gelukkig trouwde ze enige tijd later met een Egyptische regisseur en bekeerde ze tot de islam.

In de bovengenoemde serie wordt het leven van Murad vrij onbesmuikt verteld en is er eigenlijk niets te merken van taboes of van censuur van hogerhand. En dat is bijzonder, heel bijzonder, volgens de Asia Times.

Dit bericht leidt ons naar de Global Arab Network, waar wij een zeer verlicht stuk vinden over de serie met als kop: Promoting Tolerance.  Soms zou je optimistisch worden.

Humanistische Omroep, 26 september 2009