Ketter & Geest

HUMAN

Vanaf heden elke werkdag één nieuw bericht.

DE TATTOO VAN BECKHAM

Ik heb hem gevonden!

De tattoo die David Beckham op zijn borst heeft laten zetten. Eerst dacht ik nog dat niemand die te zien zou krijgen, behalve dan zijn vrouw Victoria. Maar dat is verkeerd gedacht. Beckham toont zijn tatoeages maar al te graag. Je bent er trots op, of je bent het niet. Beckham is er duidelijk trots op, net zoals de Amerikaanse gevangenen, van wie – zo bleek onlangs uit onderzoek – bijna 99% een tatoeage draagt.

Dat Beckham een tatoeage heeft is niet vreemd, maar wel de voorstelling waarvoor hij nu gekozen heeft. Of misschien toch ook weer niet zo vreemd. Beckham heeft zichzelf op zijn eigen borst laten tatoeëren. Maar dan als Jezus, die door drie engeltjes wordt gedragen. De gezichtjes van de engeltjes zijn de gezichtjes van zijn zoontjes.

alt

De foto komt uit de Daily Mail, die er ook een grote reportage over bracht. Met deze kop:

Good Lord! David Beckham reveals chest tattoo of Jesus and angels for the first time

David Beckham posted the first pictures of his latest tattoo on Facebook today.

It’s no secret that David is a big fan of body art and Victoria has even joined him with a number of decorative pieces of her own in recent years. But the 35-year-old latest addition would look more at home on the ceiling of The Sistine Chapel than on a person’s chest.

The tattoo is of Jesus being lifted by three cherubs, of whom David says symbolise himself and his three sons Brooklyn, 11, Romeo, 8, and Cruz, 6. David also posted a video on Facebook explaining why he had the tattoo and what it represents. Lees hier verder.

Dit is over de grens van het narcisme heen. Jezus Beckham gaat de wereld redden. Voetbal is onze godsdienst.