Ketter & Geest

HUMAN

Elke werkdag een nieuw bericht dat voor goddelozen van belang is

KERK RESTAUREERT COLLECTEZAKKEN

Het staat op Kerknieuws:

De gereformeerd-vrijgemaakte kerk in Sliedrecht is een bijzondere activiteit gestart: de kerk restaureert collectezakken. Gemeenten kunnen hun versleten collectezakken bij de Elim-kerk van nieuwe binnen- en buitenzakken laten voorzien.

alt

De Elim-kerk biedt verschillende mogelijkheden aan: naast vervanging van de zak is het ook mogelijk de zak te versieren met teksten en sieraden. Ook is het mogelijk de houten handvatten te laten schuren en opnieuw te laten lakken.


De vervanging van een collectezak kost tussen de 30 en 50 euro. De opbrengsten komen voor de helft ten goede aan de kerk en voor de andere helft aan stichting Open Doors, die zich inzet voor vervolgde christenen wereldwijd.

Ga via deze link ook naar collectezakken.net, tenminste als de site wegens geldgebrek inmiddels niet is opgeheven.

Nog een vraag: kun je die dertig tot vijftig euro die het restaureren kost, niet beter in een ongerestaureerde zak gooien?