Ketter & Geest

HUMAN

Elke werkdag een nieuw bericht dat voor goddelozen van belang is

RELIGIEUZE POLITIE SLAAT WEER HARD TOE

Dat met de religieuze politie in Saoedi-Arabië niet te spotten valt, weten wij al langer. Als je als vrouw gaat autorijden, heb je de lange arm snel achter je aan. Maar de religieuze politie speurt ook naar (verboden) alcoholische dranken. Er zijn verhalen over de kratten bier, wijn en whisky die aan de achterkant van de huizen en paleizen naar binnen worden gedragen, maar in naam blijft vuurwater in de islam verboden. Dat zelfs in Saoedi-Arabië de drooglegging niet compleet kan worden doorgevoerd, blijkt uit het volgende bericht:

Saudi religious police uncover a lake made of liquor

Meer van drank


Saudi media
are reporting that the religious police, the Committee for the Promotion of Virtue and the Prevention of Vice, has uncovered an entire lake that was being used to create bootleg booze. mAccording to the articles, it contained some 500 tons of fermenting beverage.

Hier het bericht in het Arabisch. Blijft één vraag: hoe komt dat meer zo roze? Er zal toch geen parfait d’amour in gezeten hebben?

HUMAN, 30 november 2012