De bodemloze put

Maar meneer

Reageren kan hier.  Tevens voor aanvragen lezingen en optredens. De volgende brief gaat over de Noord/Zuidlijn.

Maar Meneer Pam,
Ik kan niet anders zeggen dat ik het volledig, maar dan ook meer dan volledig met u eens ben! Dichtgooien, die bodemloze put! Wat kost dat nu, een kuub zand? vrijwel niets, dat bent u vast met mij eens.

Bart van der Kolk

Het afbouwen van het gehele vehikel wordt geschat op nog eens een dikke 1,5 miljard !?): hoeveel kuub zand is dat (geleverd ter plaatse en inclusief BTW etc? Volgens mijn kleine brein moet het een het ander meer dan compenseren: kunnen binnen een half jaar!!! 
al die hekken weg, al die omleidingen ongedaan gemaakt worden, en is Amsterdam een fenomeen rijker:  de Grotten van Amsterdam, een spektakel voor buitenlandse bezoekers: champignonkwekerijen, kaasbewaarplaatsen (Old Amsterdam?) \’Caves du Vin d\’Amsterdam\’ etc. etc. Amsterdam leeft gewoon door met een nieuwe sneltram over Dam,Rokin etc.Reizigers blij, Amsterdammers blij, Japanners blij!? Of ben ik te simpel voor dit soort politiek?

Gaat u vooral door met uw prikkelende columns!

Met vriendelijke groet,

Een ex-Amsterdammer (zonder spijt)

Bart van der Kolk,  fractielid GroenLinks Lelystad