Maar meneer…

Maar meneer

Reageren kan hier.  Tevens voor aanvragen lezingen en optredens.

Prem

Altijd als ik vind dat mijn naam weer eens in het nieuws moet, trap ik op Prem Radhakishun – niet uit kwadaardigheid maar zoals een ouderwetse tramconducteur op zijn bel. Prem is nu eenmaal een dankbaar object, want zeg je iets over hem dan vliegt hij op als de onvervalste karikatuur van de domme Surinamer. Kortom waar Prem is, wordt al snel een onnozel relletje geboren.

Zie hierrrr zijn optreden bij Pownews. Lol! Omdat zijn betoogje zoals gewoonlijk weer erg warrig was, wil ik – onderwijzer als ik ben – Prem graag een handje helpen bij het verduidelijken van zijn klacht.

Lees daarom hierrrr het stukje, waar het ging. Alsof ik er iets aan kan doen dat Jan Blokker hem “die Surinaamse schreeuwlelijk” heeft genoemd.